Til Bestilling

Hotellalternativ

49 kvm designhytte med stue, peis, kjøkkenkrok, flere soverom og terrasse ved Hallingdalselva - stedetfor et lite hotellrom?

 

Vi vil gjøre deg oppmerksom på det vi mener må være et interessant alternativ til vanlige hotellrom, enten folk skal losjeres i forbindelse med kundebesøk, konsulentoppdrag, leverandørmøter, salgsmøter, messer eller annet:

I våre lyse, trivelige designhytter er det god plass, behagelige møbler, gulvvarme, tv og terrasse med utsikt over Hallingdalselva (hvor det kan fiskes ørret, for de som liker det!).

Vår hyggelige restaurant/lounge/bar, Bergtatt Bistro ligger selvfølgelig rett ved hyttene. Ved behov for møterom, står Stallen konferansesenter klart med alle tekniske fasiliteter.

 

"En rekke av våre ansatte bor i perioder i Hallingdal Ferieparks hytter. Her er det hyggelig - vi er svært fornøyd og alle er enige om at dette er å foretrekke framfor hotellrom."

Olav Moen, Consolvo AS


Kontakt oss på tlf 32 69 92 00 eller post@feriepark.no for prøvetilbud eller spesialpris for langtidsleie - og kom veldig gjerne innom og ta en titt!

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no