Til Bestilling

Vi formidler skikurs med løpere som Odd Bjørn Hjelmeseth, Trude Dybendal eller Vibeke Skofterud! Hvor mye bedre skiløpere dere kan bli på en langhelg? Det er selvfølgelig umulig å anslå i tid, prosent eller annen kvantifisering. Men det vi tør å påstå er at de som er glad i å gå på ski og ønsker å bli bedre helt garantert vil finne et kurs med teori, praksis, trening og kommentarer/tilbakemeldinger både nyttig, lærerikt og ikke minst inspirerende!
Opplegg kan skreddersyes etter ønske - les mer HER.


Kick Ass Kick Off er 
når

”fly sammen” ikke betyr ”reise sammen”, men FLY SAMMEN!

 

Noen kick off-arrangement utmerker seg med flotte saler, konferanserom med Powerpoint og myke stoler som man våkner i akkurat tidsnok til å oppleve de høye smørbrødene til lunsj... Det er vel og bra, men Hallingdal Feriepark er ikke slik.

Vi kan forsåvidt tilby helt førsteklasses konferanserom med plass for opptil 90 personer – og lage minst like høye smørbrød som de beste andre. Men vi mener at vi skiller oss ut ved å by på arrangementer med opplevelser, med fart, oksygen, bevegelse, vind i håret og i det hele tatt EN-ER-GI langt utover det ordinære!

Etter aktive fysiske økter og opplevelser, kan problemstillinger og utfordringer diskuteres - og resultater oppnås - i en uformell, avslappet setting.

 

TEAMBUILDING er når ALLE ambisiøse medarbeidere kan KLATRE SAMMEN!

Hallingdal Feriepark er helårs-åpent. Like fint vinter som vår: Kanefart, Snøscootersafari, 4-5 av landets beste alpinbakker innen en times kjøring, høstfjellet, fiske, spa, kanopadling og ikke minst kan dere få utfordringer i den største og råeste klatreparken du finner nord for Oslo: Høyt&Lavt i Hallingdal Feriepark inneholder mer enn 50 apparater på stolper og i trær, med løyper tilpasset forskjellige råskapsnivåer. Her er noe som passer for alt fra ekstreme tøffinger til pysete kontorister. Rett i nærheten finner du flotte fjell og sykkelstier, downhill, villmarkscamp, rafting i heftige elvestryk, ridning, rappellering, ATV-safari og andre motoriserte aktiviteter... 

 

Les eksempler på tilbakemelding fra noen av våre kunder; FazerSilvergreen

 

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark må være blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding, julebord og andre sosiale begivenheter for virksomheten. Vi hjelper selvfølgelig til med å skreddersy opplegg og tilrettelegge hele seansen sammen med dere. Fortell oss hva målet med turen er, så kan vi ta oss av det meste!

 

Ta kontakt med vår salgssjef, Helen Møgster, telefon 459 07666

for å få vite mer om annerledes team-opplevelser, skreddersydde opplevelsespakker og hva vi kan tilpasse for din virksomhet! Vi ser frem til å ønske dere entusiastisk og energisk velkommen! 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no