Til Bestilling

Sommeren 2017 står det 6 Glamtents i Hallingdal feriepark (3 firemannstelt og 3 tomannstelt). Hvert telt har en flott 100 kvm gresstomt, rett ved Hallingdalselva. Hallingdal feriepark har hatt som ambisjon å sette en ny standard for camping i Norge og dette tar glamping ett sted videre!

 

Teltene er 5 m i diameter og med 3 m takhøyde i sentrum. Koselig og stilig innredet med senger, dyner, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. Teltene er innredet med elektrisitet og vifteoevn som gir et behagelig innemiljø.

 

De er tørre og superkoselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

 

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.

 

Å overnatte i et av våre Glamtents er en uforglemmelig opplevelse. For mer info; sjekk: Glamtents

 

TELT MED 2 SENGER;

2 rammemadrasser (som dobbeltseng) med overmadrasser, puter + dundyner, sengeteppe, nattbord, ulltepper, gulvtepper, saueskinn, kiste for oppbevaring, 2 stoler + bord, elektrisk vifteovn, elektrisk lampe, lykter, takkandelaber, utemøbler.

 

TELT MED 4 SENGER;

4 enkeltsenger, teltet er innredet i hovedsak som tomannstelt, men 4 stoler for både inne- og utebruk.

 

Supert i kombinasjon med leie av eget familiebad hos oss. 

 

Hunder og andre dyr kan dessverre ikke medbringes i disse teltene.

 

Book her

 

 

 

 

 

Med tepper, møbler og innbo som ikke står tilbake for et godt hotellrom, blir teltlivet noe annet en å krabbe ut og inn av et fjelltelt og spise matpakke sittende på bakken

Glampingtelt

Litt varmt? Glampingtelt har fleksible luftemuligheter!

Glamping telt

 
 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no