Til Bestilling

"Parken ligger på øverste nivå - også i europeisk sammenheng" uttalte Torfinn Johansen, seniorkonsulent for NHO Reiseliv da Hallingdal Feriepark åpnet sommeren 2013 - med 5 av 5 stjerner fra NHO. Vi er selvfølgelig glade og stolte over slike uttalelser. Men viktigere for oss er opplevelsene til selve ekspertene: Caravan-folket! Derfor har vi veldig lyst til at dere skal prøve ferieparken.

 

Her finnes en rekke aktivitetstilbud for både barn og voksne. Hurramegrundt! lekeland, det største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen, samt Hallingkastet utendørs lekepark oppetter veggen, er gratis for alle barn som er med på treffet. Det samme gjelder inngang til HallingGard 4H besøksgård, hvor man kan bli kjent med en rekke forskjellige dyr, for eksempel Geir Geit og "genserdyret" Alf Pakka. Klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal (ikke gratis) er den råeste klatreparken nord for Oslo - et høydepunkt er å fly i zip-line over elva!

 

Denne helgen er det hesteskokasting for barn og voksne på lørdag og premieutdeling på søndag. Grilling av pølser og mye annet.

 

Treffavgift Fredag - søndag: kr 500,- Påmelding til Per Englund på tlf 95234290 eller penglund@online.no

Påmeldingsfrist: 10.06.14

 

Velkommen!

 
 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no