NYHET: Skileikområde ved utescena

 

Med god hjelp fra langrennsgruppa bygges det nå et flott skileikområde borte ved utescena! Vi har fått tilkjørt masse digg snø til å lage kuleløype, orgeltramp, hopp og masse moro for de små. Vi håper at dette er klart til juleferien starter. Området kan lyssettes, så man også kan bruke det etter mørkets frembrudd. Se etter skilt for lyskobling. 

Hjertelig velkommen!

 

Vi setter også ut benker og bålpanne, så man kan ta med seg kakao og pølser og nyte vinterdagen! 

Toalett kan benyttes ved inngangen til lekeland. 

 

 

Skøytebane

Skøyter er en gøy aktivitet både for barn og voksne. Skøytebanen vår er veldig populær, her storkoser barna seg i timevis. Vi har rigga til med benker og bålpanne som er til fritt bruk om man vil koke kakao eller kaffe eller grille pølser. Vi har noen skøyter til utleie fra str 28 - 45 i resepsjonen og vi har støtter til de aller minste som vil prøve seg for første gang på isen. 

 

 

Akebakke 
På baksiden av aktivitetshuset vårt kan man ta trappa til topps, og ake ned igjen på rumpa eller på akebrett. Aking er alltid gøy for barna. Ja for ikke å snakke om de voksne også da. Vi har noen akebrett til utlåns i resepsjonen. Har du lyst til å gjøre litt mer utav akingen, ligger Skarslia Ski- og Akesenter ca 20 minutters kjøring unna. Her finner du 2 av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både barn og voksne!

 

 

 

Langrennsløyper

Vi har ca 2 km med preparerte langrennsløyper inne i selve parken vår. Den går blant annet langs elva og slynger seg ellers trygt inne på område vårt. Ca halvparten av denne er lyssatt og kan brukes på kvelden. 
 

Det går også en langrennsløype langs Strandafjorden helt til Kleivi. Ca 20 km tur retur. 

 

For de som ønsker å ta turen opp lia og til fjells, så ender Hallingsprettløypa opp nede hos oss. Dermed kan du spenne på deg skia ved hytta og ha tilgang til 2000 km med preparerte langrennsløyper i hele Hallingdal. Du kan gå helt til Kikut på Geilo og opp på Hardangervidda, eller sørover helt til Norefjell. 

Les mer på Hallingspor om langrennstilbudet i dalen vår!

 

 

Barnas Hallingdal!

Med Opplev Hallingdal får man 50% rabatt på inngang for barn i Tropicana Badeland og Langedrag Naturpark!

Mindre enn en halvtimes kjøring fra Hallingdal Feriepark finner du Tropicana Badeland - med mulighet for en herlig tropisk avveksling fra utendørsaktivitetene. Og ca 60 min unna ligger fantastiske Langedrag som også er åpen hele året!