Fra
Til

Om Hallingdal Feriepark

Vi planla i årevis og reiste Europa rundt for å bli inspirert av de beste mulige campingopplevelsene vi kunne finne. Og så la vi til litt mer.

Planen var først å overgå alle kjente campingplasser rent teknisk byggmessig, utvikle det beste aktivitetstilbudet og tilføre store doser med GLASKAP! Vi må i hvertfall delvis ha lykkes:

 

Allerede ved åpningen ble Hallingdal feriepark tildelt 5 av 5 mulige stjerner fra NHO Reiseliv. Siden er vi kalt "Norges beste campingplass" av Bobil&Caravan, utnevnt til eneste norske Spitzenplats av ECC Campingführer og i tillegg tatt opp i Leading Camping, som én av fire nordiske campingplasser!

 

Motoren bak Hallingdal Feriepark er Thorstein Berg, som er født og oppvokst på Bergsjø. Senere utflyttet Åling med sterk knytning til hjemstedet. Sammen med en rekke andre solide investorer, hvorav mange av de andre også har tilknytning til Ål og Hallingdal, har Thorstein ledet arbeidet til det som nå vil fremstå som Norges feriepark nummer èn. Mange lokale investorer er med på laget og det er sterkt samarbeid med lokale aktører innen sport, friluftsliv, kultur og historie.

 

PERSONVERN

Vi har alltid vært opptatt av å håndtere all informasjon fra våre gjester og kunder på forsvarlig vis. Her kan du finne vår fullstendige PERSONVERN-POLICY ›

 

LEDIGE STILLINGER

 

Kioskmedarbeidere
 

Kioskmedarbeidere

Vi søker glade, hyggelige medarbeidere til betjening av Snakkbar/kioskavd

Les mer   

Renholdere

Vi trenger flere renholdere til vårt renholdsteam

Les mer   

Resepsjonister/vertskap
 

Resepsjonister/vertskap

Vi trenger flere resepsjonister!

Du vil være flesteparten av våre gjesters første personlige møte med parken enten per telefon eller ansikt til ansikt - og dermed en av våre desidert viktigste medarbeidere!

Les mer   

Servitører
 

Servitører

Vi trenger flere servitører til i Bergtatt Bistro.

Les mer   

God og glad kokk søkes snarest
 

God og glad kokk søkes snarest

Vår restaurant Bergtatt Bistro er et kvalitetstilbud for gjestene i Hallingdal Feriepark, men vi ser ingen grunn til at den ikke skal være det ledende og foretrukne spisestedet i hele regionen! Du vil samarbeide tett med våre kjøkkensjefer og komponere spennende menyer av kortreiste, sesong-råvarer, mens oppskriftene gjerne kan ha reist lenger.

Les mer   

Klatrepark-instruktør
 

Klatrepark-instruktør

I Klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal er det morsomme utfordringer for hele familien. Mer enn 50 apparater i trær og stolper! Forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad, zip-lines og Ørnestupet "fritt fall"!

Les mer   

Aktivitetsmedarbeidere søkes
 

Aktivitetsmedarbeidere søkes

Har du godt humør og er glad i å arbeide med mennesker og aktiviteter? Er du voksen og ansvarlig, men også leken og kreativ og lett å snakke med? Da har vi jobb deg!
Størrelser på stillinger varierer og kan tilpasses, vi trenger flinke tilkallingsvakter og ekstrahjelper som kan jobbe hos oss i uken, helger og ferier.

Les mer