Hvordan reise hit

Hallingdal Feriepark ligger i Ål i Hallingdal – midt mellom Oslo og Bergen på Riksvei 7.

Hit kan man komme på mange måter: Bil | Taxi | Tog | Buss

Hallingdal FerieparkMED EGEN BIL:

Fra Øst:

Følg Riksvei 7 forbi Ål sentrum og ta av til venstre ca 1,5 km etter avkjøringen til Ål sentrum. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

Fra Vest:

Følg Riksvei 7 forbi Strandafjorden. Kjør forbi avkjøringen til Noss og etter ca 500 meter finner du avkjøringen til Hallingdal Feriepark på høyre side. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

MED TAXI (LOKALT):

Ål Drosjesentral, Helsetunvegen 20, Ål - tlf. 32 08 11 01

MED TOG:

Togene stopper på Ål stasjon som ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen. Fra Ål stasjon kan du spasere til Hallingdal Feriepark langs Hallingdalselva på ca. 20 minutter. Vi ligger på andre siden av elven. Om du lar oss vite på forhånd at du kommer med toget kan vi hente deg på stasjonen.

Sjekk www.nsb.no for rutetider. Det går tog fra både Oslo og Bergen fire – fem ganger pr dag og reisetiden er mellom tre og tre og en halv time.

Sjekk også tilbudene til Flåmsbana på websidene http://www.visitflam.no/flaamsbana/ . Her kan du kombinere et opphold i Hallingdal Feriepark med fantastiske opplevelser i norsk natur.

MED BUSS:

www.brakar.no har informasjon om lokalbusser til og fra: Gol, Geilo, Bergsjøområdet, Liatoppen, og Flåm / Aurland. Her er også informasjon om ekspressbusser til Oslo.

Nor-way Bussekspress (www.nor-way.no) har informasjon om ekspressbusser til Oslo og Bergen. De går flere ganger daglig og stopper i Ål.