Fra
Til

Hallingdal Sykkelpark

Gratis og åpen for alle!

Hallingdal Sykkelpark har blitt en stor suksess! Det har ikke gått en dag i sommer uten besøk av syklende barn! En populær arena brukt av både små barn på balansesykkel til større barn og erfarne voksne. Men også stas for publikum og se på! Ikke minst er den gratis! Og alltid åpen!

Nyhet for sommeren 2017 er en sykkelpark av en helt egen art. Den er bygget for å passe alle aldre og nivåer, med hopp, doseringer og linjer man velger selv. Ål i Hallingdal er kjent for stisykling og de mange stisykkel mulighetene, hvor flere stier ender opp nede i parken. Sykkelparken blir nok et svært populær tilskudd til sykkelinteresserte.


Hallingdal Sykkelpark er en bike park for øving av sykkelferdighetene for alt fra nybegynner til øvet cross-syklist
Sykkelparken er et variert sykkelområde for hele familien. I denne parken vil alle finne passende utfordringer om du har støttehjul eller har sykla i mange år. Parken er en flott arena med lek i fokus og øving av grunnleggende ferdigheter på terrengsykkel. Parken er for den ivrige tenåringen, pappa som sykler birken, mamma som sykler til jobb, og minstejenta som har sykkel uten pedaler.


Trailcrew fra Tråkk ́N ́Roll har utviklet denne enestående sykkelparken i Hallingdal Feriepark, med både offentlig støtte, flere stiftelser og lokalt næringsliv. Sykkelparken er gratis å bruke for alle og den er alltid åpen!

Hallingdal Sykkelpark er en bike park for oppøving av sykkelferdigheter for alle - fra barn til voksne


Den er ett bra supplement til sykkelparken ved Ål ungdomskule, som også har blitt renovert.

Hallingdal Sykkelpark - bike park med timesvis av moro for syklister i alle aldre, barn og voksne
 
Hallingdal sykkelpark er en populær bike park for alle