HALLINGDAL 4H-GÅRD

Besøksgården har åpent fra 22. juni - 18. august. 

GRATIS INNGANG FOR ALLE
Gården ligger idyllisk til på Vangen, like bortenfor klatreparken.

Kioskutsalg på låven. Is, brus, kaffe, boller e.l.

 

Eksempel på aktivitetsprogram i juli måned:

10.30 Besøksgården åpner. Foring av dyra og eggplukking.

13.00 Gråtasskjøring. Oppmøte ved brua over til 4H. (kjører ikke etter 9.8.)

16.00 Dyrestell

16.30 Besøksgården stenger.

Endringer kan forekomme.

 

Besøksgården er i år et gratis tilbud. Tilbudet er noe redusert pga bygging av Hallingdal Hyttepark. Neste år håper vi å kunne tilby en fullverdig Hallingdal 4H besøksgård på Haugen. 

 

ÅPNINGSTIDER finner du HER


PRISER finner du HERGråtasskjøring er en populær aktivitet for barna! Vær med på en rundtur med gråtassen rundt om i parken. Sitt på høyballer på hengeren for en luftetur med Gråtassen vår.

 

 

DYRENE PÅ GÅRDEN:

Kalle Kanin, Agnes gås, Gisse Gris, Høne Pøne, Ande vande og flere venner er på plass når besøksgården åpner. For ikke å snakke om noen supersøte koppelam og geitekillinger som gjerne vil ha besøk.

 

På besøksgården kommer du tett på dyra. Du får komme inn til kaninene og barna kan ha en skikkelig kosestund i høyet hvor de kan holde og klappe dem. Endene bader og plasker i plaskedammen, og grisene ruller seg i søla. De søte Geitekillingene og koppelamma hopper rundt, for ikke og snakke om Kalle Kanin elsker også å bli kosa med! ​​​​​​ Haner og høner av ulik sort vil gjerne strutte seg frem for deg. Mulig at Pål Fugl dukker opp etterhvert og den søte lille ponnien Cherry blir å se.

 

Hvilke dyr som finnes på gården til enhver tid vil variere gjennom sommeren.

 

Eggsanking

La barna være med å sanke egg på morgene! Så kan dere lage deres egen omelett. Endene og hønene er veldig produktive til tider, da kan du til tider kjøpe egg i Gladligvaren for bare 3,- per stk!