Hurramegrundt! Lekeland

Lekeland

I lekeland kan barna herje fra seg! Åpent hver helg og daglig i skoleferiene! Perfekt å la barna klatre, skil, krabbe og hoppe mens du selv nyter en kopp kaffe og nystekt vaffel i sofaen. Forskjellig smådigg i Snakkbar, gratis Wifi, fotballspill, bordtennis og biljard. GRATIS for boende gjester! 

STØRSTE INNENDØRS LEKELAND MELLOM OSLO OG BERGEN

I lekeland kan barna herje fra seg i trygge omgivelser! Åpent hver helg og daglig i skoleferiene! Perfekt å la barna klatre, skil, krabbe og hoppe mens du selv nyter en kopp kaffe og nystekt vaffel i sofaen. Forskjellig smådigg i Snakkbar, gratis Wifi, fotballspill, bordtennis og biljard. GRATIS for boende gjester!

 

Smittevernregler

Kommuneoverlegen har gitt grønt lys for lekeland. Det er nå ekstra viktig at foreldre er med barnet til lekeland! Barn uten følge med voksne får ikke tilgang til lekeland. 

Vi reduserer antall som har lov å være inne på samme tid, i tillegg vil ballrommet være stengt. Det er antibac ved inngang til lekeland, og vi oppfordrer alle foreldre til å snakke med barna om vask av hender og holde 1 meters avstand i lekeland. Alle berøringsflater vil bli desinfisert daglig etter stengetid. 

Inngangsbånd hentes i snakkbaren og  leveres tilbake når man forlater lekelandet.  

 

Leie av kano, kajakk, SUP-paddelboard eller robåt, gjøres fra Høyt & Lavt. Årer blir vasket etter innlevering. Betaling gjøres helst på Vipps. 

 

 

Hurramegrundt! Lekeland er moro og spennende, men trygt! Produsentene har levert slike installasjoner over hele Europa i en årrekke.

 

Vi har også mange morsomme husker, lekestativ utenfor, og en stor hoppepute som er åpen for alle!

 

 

 

Åpningstider

 

Priser

 

Bursdagselskap i lekeland?

Se vårt bursdagpakker.

 

 

 

 

SNAKKBAR

Når du blir tørst eller sulten er Snakkbar redningen, med enkel matservering, drikke, kaffe og kioskvarer. Utvalget varierer ut i fra sesong med slush, softis, popcorn, vafler, pølser og hamburgere og annet digg.