Rafting, kano og båtutleie

Kanoer, robåter og kajak leier vi ut i parken. Men hvis du ønsker å padle i høyereliggende strøk eller mer utfordrende steder, finnes en rekke alternativ i relativ nærhet.
Ved Tisleifjorden kan du leie småbåter, kano og pedalbåter fra Oset Høyfjellshotel. Ved Bergsjø kan du leie båter og kano fra Bergsjøstølen. Dagali Opplevelser på Geilo tilbyr rafting, elvebrett, mm.


Serious Fun tilbyr rafting på den kjente rafteelven Numedalslågen. De tilpasser rafteturen etter ønsket nivå; fra rolige, gøyale miniturer til spennende superturer som passer for de fleste og skikkelig spesialrafting for adrenalinglade. Her er det profesjonelle guider med lang erfaring og høy kompetanse. De setter alltid sikkerhet i fokus slik at du kan nyte opplevelsen og ha det gøy!


Turer du kan velge mellom:

Mini:

Dette er en svært rolig raftetur som passer for barn fra 8 år og oppover. Vi legger vekt på lek og moro og bader i rolige kulper hvis temperaturen tillater det.
Kr. 450,- pr. person u/ 12 år Kr. 550,- pr. person o/12 år
Inkludert alt nødvendig utstyr: våtdrakt, våtsko, redningsvest og hjelm. Erfaren guide i hver flåte!

Super:

Dtte er en spennende raftetur som passer for de fleste fra 12 og oppover. Her kan du oppleve hvitt vann og surfing uten at det blir altfor heftig.
Kr. 700,- pr. person Inkludert alt nødvendig utstyr: våtdrakt, våtsko, redningsvest og hjelm. Erfaren guide i hver flåte!

Ekstrem

Dette er turen for de som ønsker mer action og adrenalin! Det er selvsagt rom for modifiseringer her også hvis man ønsker. De som ønsker den heftigste ekstremturen anbefales å komme i juli, da er vannstanden best! Fra 18 år.
Kr. 800,- pr. person Inkludert alt nødvendig utstyr: våtdrakt, våtsko, redningsvest og hjelm. Erfaren guide i hver flåte!


Kombi: Ingen skal svelge kameler på tur! Vi kan kombinere alle turene våre for både familier og grupper.


Tid: Vi har rafteturer hver dag kl. 11:00 og kl. 16:00. Fra mai-oktober! Påmelding i resepsjonen til Hallingdal Feriepark innen kl 20:00 dagen før.

Beregn min 45 minutter kjøring fra Hallingdal Feriepark til Serious Fun. Koordinater: 60°24'22.4"N 8°26'13.6"E

Vi kan være behjelpelig med transport.