Fra
Til

Kortreist mat

Vi samarbeider med noen av landets beste produsenter – som ligger i Hallingdal. Eller veldig nær. Noen på fjellet. Noen i dalen. Noen tradisjonsrike. Andre nytenkende. Vi skal uansett alltid ha de beste råvarer fra nærmiljøet tilgjengelig.


HAUGEN GARDSMAT

Haugen Gardsmat AS er en kjøttforedlingsbedrift med fokus på rene varer og de ulike kvalitetene i lam, svin, vilt og storfe. De henter det beste fra sesongen for å gi deg det beste utgangspunktet for matopplevelser til hverdgas og fest, ute som inne. Alle produktene fra Haugen Gardsmat er helt uten kunstige tilsettinger. Helt rent, helt naturlig!

Prøv lammeburgeren i Bergtatt Bistro, eller kjøp den i "Gladligvare" og server den hjemme.




RUESLÅTTEN YSTERI

Rueslåtten ysterier et familiedrevet lite ysteri i Hol kommune. De har kyr som beiter ute på støl hele sommeren, og bruker kun upasteurisert og uhomogenisert melk fra egen produksjon.

På menyen finner du retter med rømme fra Rueslåtten Ysteri og i "Gladligvare" selger vi salatost og "Lord Garvagh" - en ost med en helt spesiell historie.







 

INGUNNS BAKERI

Ingunn baker ekte speltbrød av økologisk speltmjøl ("Oberkulmer Rotkorn").

Flere ulike typer med og uten gjær.

I "Gladligvare" har vi Sesamkjeks, havrekjeks, glutenfritt knekkebørd og glutenfrie muffins.