Til Bestilling

Påsketilbud på camping

Påsketilbud på camping

Campingsesongen er i gang! Ta med deg gode campingvenner og få plasser ved siden av hverandre! 2 plasser til prisen av 1! Tilbudet gjelder for bobil og campingvognplasser med opphold i påsken. I Perioden 12 - 22.april.

Sesongplass vinter

Sesongplass vinter

Vi har den siste tiden hatt stor pågang på vinterplasser, men har noen tilrettelagte plasser igjen. Bestiller du vinter sesongplass eller helårsplass nå, så inkluderer vi ett sesongkort i Ål Skisenter (Verdi kr 3900,-). I tillegg fri adgang for barna i lekeland, Hallingkastet og 4H gården i hele leieperioden. Fra kr 9 950,-

Gavekort

Gavekort

Gi gode opplevelser til jul! Årskort i lekeland eller klatreparken? Middag i Bergtatt? Billetter til arrangement eller camping i en uke? Vi har gavekort med valgfri verdi. 

Dette skjer i 2019

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Vi har et begrenset antall helårs vognplasser. Plassene er hele 140 kvm store og ligger rett ved elven. Helårsplassene inkluderer bl.a ett gratis sesong heiskort i Ål Skisenter og gratis sesongkort i lekelandet Hurramegrundt! og Hallingdal 4H besøksgård.

Bursdagselskap i Ferieparken!

Bursdagselskap i Ferieparken!

Hva er med gøyalt eller lettvint enn og ha bursdagselskap i lekeland?! Barna koser seg og leker fritt i Hallingkastet lekepark og Hurramegrundt lekeland, og man slipper og lage mat og pynte og ikke minst rydde opp etterpå.. Ulike bursdagspakker fra kr 185,- 

Sesongplass sommer

Sesongplass sommer

Sommer sesongplass fra 01.mai- 30.september 18.000,- inkl gratis inngang til Hurramegrundt! Lekeland og Hallingdal 4H besøksgård. 

Vedrørende alle tilbud

Vedrørende alle tilbud

• Tilbud gjelder utvalgte perioder og utvalgte boenheter og er avhengig av tilgjengelighet.

• Hallingdal Feriepark forbeholder seg retten til å endre priser og pakker


• Rabatter gjelder kun på overnatting/plassleie og ikke på andre tjenester og produkter, med mindre det er spesifisert


• Aktivitetspakke gjelder Hallingkastet og Hurramegrundt!, samt Besøksgården når den er åpen. Inkluderer ikke Høyt & Lavt og aktiviteter som krever instruktør.

• Alle priser er inkl mva.

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no