Til Bestilling

 

 

 
 

BESTILL Hytte NÅ!

 

Lekre, moderne, arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 personer. Lyst, stilig med høy komfort og trivselsfaktor. Peis og gulvvarme, utsikt mot Hallingdalselva og skiløype rett utenfor! 

 

Barnas vinterpark

Her i ferieparken har vi lagt til rette for masse herlig lek i snøen! Vi har egen stor skøytebane, 3 km med langrennsløyper, og akebakke fra taket!  

 

Skøytebane

Vi har egen skøytebane for barna i ferieparken - her blir det plass til både fart og spenning for små håkki-glade, piruetter fra små isdansprinsesser, hauk-og-due og nybegynnere på glattisen. Vi har skøyter til utleie i resepsjonen. OG det er lys der på kvelden. Benker og bålpanne med ved til fri disposisjon om dere vil grille eller kose dere med kakao og kaffe!

 

SKILØYPE MED LYS FOR BARN inne i ferieparken

Vi har egen skiløype i parken. Hele løypa inne i parken er ca 3km lang, hvorav ca 1 km er lysløype. Det er preparerte løyper ved Strandafjorden, slik at det er mulig å gå på ski fra ferieparken til Kleivi. Og Hallingsprettløypa gir tilgang til fjellet med hele 400 km preparerte løyper. Glad tur!

Akebakk fra taket i Hallingdal Feriepark

Barneakebakke-fra-taket

Vi har egen akebakke fra taket av aktivitetshuset. Her kan barna kose seg i timevis, ikke mange meterne fra hyttene! Vi har akebrett til utleie i resepsjonen.

Gratis lekeland for boende i jul og nyttår! 

Ål skisenter

Skisenteret ligger 15 min unna Ferieparken og er ideel for barnefamilier! Akkurat passe stor, og løyper og park for alle nivåer. Med et tautrekk i bunn for de aller minste og et familietrekk for de litt større. Her trener også landslaget i alping, så det er nok å utfordre seg i for de mest erfarne også. Parken er også veldig populær blant jibberne.

 

M.o.h. bunnstasjon: 566 m.o.h./1040 m.o.h.
Antall skitrekk: 4
Antall barneskitrekk: 1
Lengste skitrekk/nedfart: 3 km
Antall km alpinløyper: 15 km
Antall løyper:
Svarte: 2
Røde: 1
Blå: 1
Grønne: 2
Park: Parken består pr. i dag av tre hopp i ulik størrelse. Videre har vi to linjer med rails med forskjellig vanskelighetsgrad. Til sammen har vi 8 rails. 
Største høydeforskjell: 472 m
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no