Tilbakemeldinger fra besøkende skoler

Vi er veldig stolte av leirskolen vi har skapt - og det er ikke til å legge skjul på at vi gjerne skryter litt. Men viktigere og hyggeligere er det at også andre skryter! Se hva noen av de som har vært her sier.

"31 blide og fornøyde barn fra Slemmestad barneskole takker for et lærerikt, inkluderende og positivt leirskoleopphold hos Hallingdal leirskole. 3 voksne og alle 7. klassingene reiste fra Ål fullspekket med hyggelige og minnerike opplevelser. Et variert opplegg både pedagogisk og sosialt skapte trygge rammer for våre elever, og i samarbeid med imøtekommende ansatte kunne disse rammene fylles med mye læring og utforsking for hver enkelt. Fjelltur, orientering i nærområdet, villmarksleir, lekeland og klatrepark er bare noen stikkord av alt man kan oppleve!

Spesielt takknemlige er vi for fasilitetenes unike tilrettelegging for rullestolbrukere. Her kunne vår elev i rullestol forflytte seg rundt på egenhånd og delta på lik linje med sine medelever i det pedagogiske opplegget!
Vi kan på det sterkeste anbefale et aktivt leirskoleopphold hos Hallingdal leirskole til andre skoler!"

Slemmestad Barneskole

7. trinn“Vi hadde et fantastisk opphold hos dere...
Det var flotte fasiliteter, og meget engasjerte og kunnskapsrike lærere som sto på for oss hele
dagen og mye av kvelden. Takk for en super uke!”
Ketil Bergwitz,
REKTOR, Levre skoleEngasjement på Hallingdal Leirskole


“Vi vil takke for et suverent opphold på Hallingdal leirskole. 73 barn og 4 voksne er alle strålende fornøyd med oppholdet. Vi opplevde det pedagogiske opplegget som profesjonelt, givende og godt forankret i læreplanen. Standarden på hyttene som elevene disponerer er svært høy. ”

7. trinns-LÆRERNE PÅ JAR SKOLE
"Smestad skole vil takke for et flott opplegg på Hallingdal leirskole i uke 35, 2017. Lærere og elever var veldig fornøyde med det faglige innholdet, variasjonen av aktiviteter og fasilitetene i ferieparken. Elevene storkoste seg i flotte hytter, i den fantastiske klatreparken, ny sykkelpark og i aktivitetshuset på kveldene. Elevene fikk utfordringer og opplevelse av mestring gjennom aktivitetene. og fikk også oppleve nærområdet i Ål gjennom flotte fjellturer og museumsbesøk.
Neste års 7.trinn ved Smestad skole gleder seg allerede til neste års opphold."

Lærere og ledelse ved Smestad skole, Oslo 


“Vi takke for et utmerket opphold hos dere. 70 elever og 4 lærere fra Jong skole ble tatt imot på en varm og hyggelig måte. Vi er alle storfornøyd med
- Oppleggets innhold
- Profesjonelle ledere
- Barnevennlige omgivelser
- Fantastiske hytter
- Profesjonelt opplegg fra morgen til kveld.

Vi håper at flere klasser får lov til å komme tilbake til dere.
Kvalitetsmessig tilhører denne leirskolen det beste vi har erfart.”
LÆRERE OG LEDELSE VED JONG SKOLE v/ REKTOR FRODE SØMMEGårdsarbeid på Hallingdal leirskole


“Det var et meget godt opplegg og flinke/hyggelige lærere som møtte elevene på en god måte. Hyttene og fasilitetene var utmerket. Parken og omgivelsene var flotte og skapte mange muligheter for elevene. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Vi anbefaler Hallingdal leirskole på det varmeste.”

Hilsen EIKSMARKA SKOLE, 7 trinn“Bruk Bærum kommune som referanse”

JORUNN L. RIAN
Spesialrådgiver anskaffelser Bærum kommune“Vi hadde en god uke på leirskole hos dere. Fasilitetene var flotte og oppleggene var gode. ... Vi som var med på turen har anbefalt skolen å leie seg inn også for kommende syvendeklasser. ”

7.KLASSE, SINSEN SKOLE