Fortsatt noen ledige hytter jul og nyttårshelgen.
Lekre, moderne, arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 personer. Fantastisk beliggenhet langs Hallingdaslelva. Lyst og stilig med peis og gulvvarme, høy komfort og trivselsfaktor.

 

Bli også med på vår trivelige nyttårsfeiring i Bergtatt Bistro. 

 

 

Book hytte 

 

 

Vinterparken:

 

Akebakke 
På baksiden av aktivitetshuset vårt kan man ta trappa til topps, og ake ned igjen på rumpa eller på akebrett. Aking er alltid gøy for barna. Ja for ikke å snakke om de voksne også da. Vi har noen akebrett til utlåns i resepsjonen. 

Har du lyst til å gjøre litt mer utav akingen, ligger Skarslia Ski- og Akesenter ca 20 minutters kjøring unna. Her finner du 2 av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både barn og voksne!

 

Skøytebane

Skøyter er en gøy aktivitet både for barn og voksne. Skøytebanen vår er veldig populær. Her storkoser barna seg i timevis. Vi har rigga til med benker og bålpanne som er til fritt bruk om man vil koke kakao eller kaffe eller grille pølser. Vi har noen skøyter til utleie fra str 28 - 45 i resepsjonen. 

 

Langrennsløyper

Vi har ca 3 km med preparerte langrennsløyper inne i selve parken vår. Den går blant annet langs elva og gjennom den koselige besøksgården vår. Ca halvparten av denne er lyssatt og kan brukes på kvelden. 

 

For de som ønsker å ta lengre turer byr Ål alene på 400 km med preparerte løyper! 

Les mer på Hallingspor om langrennstilbudet i dalen vår!

 

 

 

Hva med en varm kopp kakao med krem i Bistroen etterpå?

 

 

Barnas Hallingdal!

Med Opplev Hallingdal får man 50% rabatt på inngang for barn i Tropicana Badeland og Langedrag Naturpark!

Mindre enn en halvtimes kjøring fra Hallingdal Feriepark finner du Tropicana Badeland - med mulighet for en herlig tropisk avveksling fra utendørsaktivitetene. Og ca 60 min unna ligger fantastiske Langedrag som også er åpen hele året!