*/?>


Bo i store gode hytter langs elva. Kos deg foran peisen mens barna leker i vinterparken. 

 

 

Vinterpark for barna

Ideel for masse morsom lek i snøen! Skøytebane, akebakke og 2 km langrennsløyper - alt trygt og godt inne i selve parken og like i nærheten av hytter, plasser og restaurant. NYHET: Skileikområde. Med god hjelp fra langrennsgruppa bygges det nå et lite skileikområde. Vi har rikelig med snø nå, og håper at snøen holder seg til påske, med kuleløype, orgeltramp, hopp og masse moro for de små. 

 

 

Bergtatt Bistro

Vår restaurant har åpent for a la carte hver dag hele påsken. 

Lunsj, middag, god baristakaffe eller noe leskende i sola på terrassen med utsikt over elva.  

 

 

Hurramegrundt! lekeland

Lekeland har åpent og er GRATIS for våre gjester! Snakkbar serverer vaffler og annet digg. Biljard, bordtennis og fotballspill, tv og gratis wifi.

 

 

Sesongåpning Klatreparken Høyt & Lavt Hallingdal

Skjærtorsdag åpner klatreparken for sesongen! 6 løyper med 2 ziplines på over 250 meter. For barn fra 110 cm. Trygg opplæring av våre erfarne instruktører. Sjekk våre åpningstider.

 

Aktivitetsprogram kommer her

 

Sjekk aktivitetsprogramet for påsken. Med alt fra familiequiz, musikkbingo til koketeater og barnas verksted. 

 

Vi har store flotte asfalterte plasser ned mot elva oppbrøyta for både bobil og campingplasser. Førsteklasses felleskjøkken og sanitæranlegg med egen barnesanitæravdeling.

 

 

Skarslia Ski og Akesenter

Norges lengste kjelketrekk akebakke! Bare 20 min. fra Ferieparken.

Også ett ypperlig skianlegg for barnefamilien - beliggende på solsida. 

 

 

Ål skisenter

Kun 10-15 minutter unna med tautrekk for de minste, barne og familiebakke, kuleløype og park og ikke minst gode løssnøforhold. 13 km med velpreparerte og varierte nedfarter, 6 heiser, skiskole og skiutleie, og kafé. Alt ender på samme sted, oversiktlig for familier med alle behov.